Douwe Egberts Koffiezetapparaat Excellent


Filterkoffie is één van de favoriete en makkelijkste manieren om koffie te zetten.

Een van de beste koffiezetappraten is deze vervanger voor de DE Excellent 10SN. Douwe Egberts shops worden gesloten en dit koffieapparaat heeft dezelfde klassieke, eenvoudige uitstraling die past in elke keuken.  Je zet tot 10 koppen koffie per keer, beschikt over een extra ‘heet’-knop, gescheiden warmtebronnen en een antidrupmechanisme.

Dit apparaat staat al heel lang in de top 10 van klassieke koffiezetmachine´s en grote kans dat die model bij jou of bij je familie leden in de keuken staat!

De Excellent was verkrijgbaar in verschillende kleuren: Zwart, Antraciet, Brushed en Rood. Maar is nu hopelijk nog in veel meer kleuren te krijgen!


Douwe Egberts Excellent Koffiezetapparaat

Douwe Egberts Excellent Koffiezetapparaat

Reacties

 1. Tonnie Janssen-Poot says:

  Ik ben op zoek naar een glazen kan van de D.E. Excellent 10 S ( liefst wit)koffiezet app.
  Hoop dat u mij verder kunt helpen

 2. W. Blom says:

  Hallo,
  Kan dit koffie-zetapparaat, uitsluitend bij Doeuwe Egberts, worden gekocht,
  of ook in andere winkels dicht in de buurt?
  Wat is de prijs?
  Groet Wil Blom.

  • Koffie Maker says:

   @W.Blom: Dit koffie apparaat is alleen bij Douwe Egberts te krijgen, maar je kunt hem nu nog wel bij DE online bestellen via Douwe Egberts Excellent Online.
   Zij daar ook voor de juiste prijs en kleur. Je kunt dan ook direct zien of ze nog in een DE winkel op voorraad en waar die winkels zijn.

Trackbacks

 1. […] Filterkoffie is er in heel veel soorten en voor de Nederlandse markt is Douwe Egberts de marktleider. Douwe Egberts Roodmerk is daarbij de meest gedronken soort. Een van de beste koffiefilterapparaten is de Excellent . […]

 2. […] geen stil apparaat zoals de Excellent 10. De bonen moeten natuurlijk wel gemalen worden en dat maakt nu eenmaal geluid.  Dus als je […]

Spreek je uit

*

css.php