De Nieuwe Senseo Sarista

Douwe Egberts Senseo Sarista ZwartHet SENSEO® SARISTA bean-funnel koffiezetapparaat zet sensationele koffie van vers gemalen bonen.

De hersluitende bean-funnels zijn eenvoudig te verwisselen per kopje en met één druk op de knop zet u 1 kopje, 2 kopjes of een volle kan heerlijke, verse koffie!
Zo'n bean-funnel is goed voor zo'n 20 kopjes en er zitten ook 20 DE spaarpunten op (voor de spaarders onder ons).

Je kunt drie sterktes instellen: Sterke, Normaal of mild. Koffie dus met voor ieder een eigen smaak. Let op: Dit geldt voor de zwarte versie!

De Sarista zet heerlijke koffie die uiteraard heel erg vers is door de beanfunnels, een handig opzet reservoir met bonen die je per kopje kunt verwisselen.

De Sarista is wel groter dan een normale Senseo, maar daar krijg je dan echt wel wat voor terug. Ik vind de koffie veel lekkerder dan die met Senseo Pads.

Heb je ‘s morgens zin in een een wat krachtigere smaak maar ‘s middags wat milder, dan switch je door middel van een draaibeweging gewoon even van smaak. en daar zijn er genoeg van.

Sarista Explosion

Het reinigen moet je de wel even leren, maar er zitten goede instructies bij. Iedere dag wel even de prutbak en lekbak legen en je kunt weer een dag genieten.

Voor mij lekker ‘savonds een Caffeine vrij versie, heerlijk en redelijk snel te maken.

Verwacht geen stil apparaat zoals de Excellent 10.
De bonen moeten natuurlijk wel gemalen worden en dat maakt nu eenmaal geluid.  Dus als je ‘s-morgens niet tegen dat geluid kunt dan zul je een heerlijke kop koffie missen.

Sarista Caffeine Vrij

Een korte introductie van de Senseo Sarista

De Senseo Sarista is er ook in het wit, maar daar moet je wel de Isoleerkan apart bij bestellen. Bij de zwarte versie zit hij wel standaard bij.

Douwe Egberts Senseo Sarista Wit

Oplossen van het knipperende groene lichtje van de Sarista

Hieronder een korte video hoe je de meest eenvoudige problemen op kunt lossen als het groene lichtje op de Senseo Sarista blijft knipperen.